Napi menü

Heti menüajánlatunk! 🙂 

–> RENDELÉS <– 

Webes rendelés esetén kizárólag az aktuális adott napi menüre tudunk rendelést fogadni.
Tehát “kedden” nem tudja senki megrendelni a “csütörtöki vagy pénteki” menüt – csak az adott napit.
Ha előrendelni szeretne valaki az adott naptól eltérően, azt telefonon legyen szives!
Ha a megrendelt étel, már nem elérhető mert elfogyott az adott napi, pl: A menünk, akkor a kollegánk telefonon fogja önt felkeresni hogy mivel helyettesitheti a megrendelt de már nem elérhető ételt! Ha módosítani szeretne a rendelésén azt csak telefonon tudja megtenni. Azaz ha csak második félét szeretne vagy valamelyik ételt, pl:hamburgernél nem szeretne mustárt kérni, telefonon jelezze nekünk, mert a rendelés véglegesítésekor a megjegyzés rovatba csak a futárnak tud megjegyzést adni, a konyhának csak telefonon!
Ez minden termékünkre igaz, nem csak a Napi Menüre!
+36202558777

Heti – Havi menüajánlatunk ???
Rendelésfelvétel: +36202558777
Vagy rendelj online: www.macilacipizzeria.hu

 

A menüváltozás jogát fenttartjuk!!

A szórólapon lévő árak tájékoztató jellegüek, kimondottan az adott termékek listája miatt vannak fent!

Mindenkori áraink itt a weboldalon a termékre rákeresve a mérvadó!

 

_____________

2022-12-01től

Tisztelt vendégeink. A hirtelen változó energia árak miatt, az alábbi változások lépnek életbe a kiszállításunkkal kapcsolatban!?
Rákóczifalvára, Szandaszőlősre, Rákócziújfaluba a kiszállítás az eddigi megszokottak szerint müködik. Nincs változás!
?A KISZÁLLÍTÁSI ÉRTÉKHATÁR a mindenkori menü árához köthető, műanyag edényben, jelen pillanatban (1700ft+200ft csomagolási költség=1900ft)
Az ez alatti összegü rendelést, nem áll módunkban kiszállítani, megrendelés esetén viszont, ha a vevő bejön érte, továbbra is megköszönjük ha tájékoztat erről minket, ezzel jelentősen csökkentve az elkészítési, kiszolgálási időt!
?Martfűre és KENGYELRE (a mai naptól Kengyelre is visszatér a kiszállításunk) a kiszállítási értékhatár 5000ft.
Kengyelre és Martfűre kivételt képez a 09:00ig leadott napi menü, vagy a megelőző héten leadott előrendelt menü!
Ezeket a továbbiak folyamán is szivesen kiszállítjük, egy körben a többi előrendeléssel.
Ez alatti rendeléseket csak akkor áll módunkban teljesíteni, ha ezért bejönnek, út közben felveszik…
Kérjük vegyék figyelemben Martfűre és Kengyelre történő rendelésükkor, hogy a megnövekedett távolság miatt (Martfű-Kengyel), ebéd és vacsora időben a kiszállítási idő elérheti extrém esetekben a 120percet is és a jelenleg súlytó terheket, árakat figyelembe véve nem áll módunkban növelni a kiszállítási kapacitásunkat, ennek az időnek a csökkentése akkor tud megtörténni, ha önök megrendelik a terméket és bejönnek érte!
Ezt nagyon megköszönjük!
✌️Valamint kérjük önöket hogy ne akkor rendeljenek ételt amikor már éhen halnak, amennyiben tehetik, bármilyen csúnyán hangzik is ezt így leírva, hanem kalkulálják bele a kiszállítási időt, ezzel nyugalmat teremtve saját maguk számára és kollegáink számára is!
Ezt is, nagyon megköszönjük!
⭐️Akciók: Minden üdítős akciónk törlésre kerül, kivételt képez a 7500ft feletti rendelés esetén leadott és más akcióval (pizzás kupon, hamburger menü stb) össze nem vont rendelés, melynek során 1,75literes Coca Cola üdítőt adunk ajándékba, az adott készlet erejéig.
(Bármennyire is vicces, sokszor előfordul készlethiány a beszállítóinknál is! Magánál a gyártónál is..)
?Köszönjük a megértésüket és együttműködésüket valamint azt is ha rendelésüket, hogy könnyitsék kollegáink munkáját, ONLINE adják le nekünk. Ez regisztráció után pontosabb, félreéérthetetlenebb és több idő áll a rendelkezésre a döntésre, mint telefonos rendelés alkalmával!
Rendelésfelvétel: +36202558777
vagy rendelj online: www.macilacipizzeria.hu

_____________

 

 

2022-12-01től

Tisztelt vendégeink!
A menü az üzletből elvitelre: 1700ft, A menü helyben fogyasztva: 1800ft, Menü kiszállítva: 1800ft, Műanyag edény 100ft/db

 

Karácsonyi tálaink, adagot tekintve 2 felnőtt és 1 gyermek részére.
Megosztóink között 1 karácsonyi Maci és 1 karácsonyi Rákóczi tálat sorsolunk ki.
Ha növelni szeretnéd nyerési esélyedet, külön komment formájában jelöld be azokat a személyeket, akikkel szivesen elfogyasztanád a tálakat, főtt ételeket 🙂
Tisztelt vendégeink, rendelésüket személyesen üzletünkben leadva vagy telefonon lehetséges a +36202558777 telefonszámon.
Rendelésüket az alapanyagrendelés miatt 2022-12-20.ig tudják leadni, az ez után érkező megrendeléseket már sajnos nem fogjuk tudni fogadni.
A tálakat, halászlét, kocsonyát, 2022-december 24.én, a reggeli órákban kezdjük el készíteni, melyeket elkészülésük után szállítjuk ki megrendelőinknek a megadott címre, vagy ha úgy kérte hogy bejönne érte, elkészülése után értesiteni fogjuk önöket.
Külön időpontra nem szállítunk ki.
A tálak összeállításánál fontos szerepet kapott hogy olyan ételek legyenek rajta amelyek újramelegítés alkalmával megőrzik élvezeti értékük jelentős részét!
A tálakon módosítási lehetőség nincs!
Kiszállítási terület: Szolnok (egész Szolnok területe), Rákóczifalva, Rákócziújfalu, Martfű, Kengyel.
Fizetési lehetőség: Készpénz, Bankkártya, Szépkártya (OTP-MKB-K&H)
Kérjük kedves vendégeinket hogy esetleges terminál vagy hálózati problémára felkészülve (reméljük ilyen nem lesz) készüljenek fel otthon, készpénz fizetési lehetőségre, hogy a kiszállításunk zavartalanul történjen.
…előre is Békés, Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk önöknek!

 

Rendeléseket 06:00 és 21:00 között tudunk felvenni. Sajnos most nem tudunk rendeléseket fogadni.