Tájékoztató

Tájékoztató!

_______________________________________________________

Mit fogadunk el?

Elfogadunk elsősorban készpénzt, bankkártyát (bármely magyar bankét) bármely mastercard kártyát és unios országok visa kártyáit is.
Elfogadunk még szépkártyát, legyen az OTP, K&H vagy MKBbanktól származó, de csak és kizárólag VENDÉGLÁTÁS fülre vonatkozóan!

_______________________________________________________

Hova szállitunk?

Tisztelt vendégeink, a számottevő vevői megkeresés eredményeként, a szállítási területeink az alábbiak szerint változnak 2023.01.23 Hétfőtől.
Köszönjük ha cserébe megosztják ezt a bejegyzést 🤝
🚘Rákóczifalvára – ingyenes
🚘Rákócziújfalura – ingyenes
🚘Szandaszőlős – ingyenes
🚘Martfű – ingyenes (Itt eltörlésre került a kiszállítási értékhatár!)
🚖Szajol – 5000ft felett ingyenes, alatta 800ft.
🚖Szolnok – belterülete (beleértve az ipari parkot is) 5000ft felett ingyenes, alatta 800ft.
Kivételt képez az előző héten leadott előrendeléses MENÜ minden olyan településre ahol kiszállítási értékhatár van.
Rendelésfelvétel: +36202558777
Termékeink, napi menü, online rendelés: www.macilacipizzeria.hu
Kiszállítási idő: 30 és 120perc között, ez időszaktól és leterheltségtől függ, melynek aktuális becsült időtartamáról kérés esetén tájékoztatást ad a rendelést felvevő kollégánk.
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „SZÁLLÍTÁSI TERÜLETEK Szállítási díjak”
ó
Ezeket a továbbiak folyamán is szivesen kiszállítjük, egy körben a többi előrendeléssel.
Ez alatti rendeléseket csak akkor áll módunkban teljesíteni, ha ezért bejönnek, út közben felveszik…
Kérjük vegyék figyelemben Martfűre és Kengyelre történő rendelésükkor, hogy a megnövekedett távolság miatt (Martfű-Kengyel), ebéd és vacsora időben a kiszállítási idő elérheti extrém esetekben a 120percet is és a jelenleg súlytó terheket, árakat figyelembe véve nem áll módunkban növelni a kiszállítási kapacitásunkat, ennek az időnek a csökkentése akkor tud megtörténni, ha önök megrendelik a terméket és bejönnek érte!
Ezt nagyon megköszönjük!
✌️Valamint kérjük önöket hogy ne akkor rendeljenek ételt amikor már éhen halnak, amennyiben tehetik, bármilyen csúnyán hangzik is ezt így leírva, hanem kalkulálják bele a kiszállítási időt, ezzel nyugalmat teremtve saját maguk számára és kollegáink számára is!
Ezt is, nagyon megköszönjük!
?Köszönjük a megértésüket és együttműködésüket valamint azt is ha rendelésüket, hogy könnyitsék kollegáink munkáját, ONLINE adják le nekünk. Ez regisztráció után pontosabb, félreéérthetetlenebb és több idő áll a rendelkezésre a döntésre, mint telefonos rendelés alkalmával!
Rendelésfelvétel: +36202558777
vagy rendelj online: www.macilacipizzeria.hu

_______________________________________________________

Mikor szállitunk ki?

Kiszállitás minden olyan nap melyen az üzlet nyitva tart. A rendeléseket már a nyitás időpontjától felvesszük, DE, a futárok 10:00tól kezdik el kiszállitani az addigi cimeket, melyeket rögzitettünk, egészen zárásig. Mit jelent ez? Ha valaki 20:59perckor telefonál vagy itt a weben leadja a rendelését, rendel egy családi pizzát vagy macitálat vagy bármi mást, azt elkészitjük és kiszállitjuk a kért cimre. 21:00utáni rendeléseket viszont bármennyire is szeretnénk de  nem tudunk fogadni, nem tudunk kiszállitani az adott naptári napon. Vagy! Ha te leadod a rendelésed 7:00kor reggel az nem fog megérkezni 8:00ig, mivel az a kollegánk aki viszi neked a terméket akkor még egészen biztosan alszik, viszont, a te menüd biztositva lesz a korai rendelésed miatt és azzal kezdünk 🙂
A szállitás mindig érkezési sorrendben történik. Azaz mindig azzal a cimmel kezdünk, amely legrégebben bent van. Hiába rendel valaki csak 1 pizzát a szomszédos utcába, nem a távolság szerint kezdjük el a cimeket elkésziteni hanem a beérkezésük sorrendjébe. Az ételeknek van elkészitési ideje és kiszállitási ideje. Ez az egész nem úgy működik hogy valaki felhiv minket és csak az ő rendelése van, csak rá várnak a futárok… Természetesen, a töllünk telhető legjobb időben szállitjuk a terméket és igyekszünk mindig 55perc alatt tartani a kiszállitást de vannak napok, időszakok amikor a rendelések egyszerre történő bezúdulása és az hogy minden termékünket frissen készitünk a vevőinknek, megnövelheti a megszokott szállitási időt!

_______________________________________________________

Rendeléseket 06:00 és 21:00 között tudunk felvenni. Sajnos most nem tudunk rendeléseket fogadni.