Tájékoztató

Tájékoztató!

_______________________________________________________

Pizza rendelésekor!
A kellemetlenség elkerülése érdekében, ha valaki Pizza rendelés során a telefonálás alkalmával csak annyit mond hogy “NORMÁL méretű pizzát szeretne rendelni” az a vendégünk 28cmes pizzát fog kapni. Enjoy yourself with the no deposit casino.
Ha 50cmes vagy 22cmes vagy 32cmes pizzát szeretnétek, legyetek szivesek telefonos rendelés alkalmával ezt jelezni felénk!

Akciók leírása, részletezése!

*Mikor kapsz dobozos üdítőt a pizzád mellé?

Minden weboldalon és történő rendelés esetén ha 28cm vagy 32cm-es pizzát rendelsz, rendelésed mellé ajándék dobozos üdítőt adunk ajándékba!

Ugyan ez igaz a frissensültek és gyrostálak mellé is!
Példának okául ez az akció nem vonható össze a 5000ft feletti 1,5L-es  akciónkkal (lentebb bővebben olvashatsz erről is).
Viszont ha te jelzed és azt szeretnéd ha a Pizzáid mellé 5000ft feletti vásárlás esetén is dobozos üdítőt adjunk az 1,5les üdítő helyett, jelezned kell rendelésed leadásakor hogy ezt az akciót szeretnéd igénybe venni, természetesen ekkor már nem jár az 0,25les üdítő. Ha nem jelzed, akkor az 1,5les üdítőt fogjuk küldeni!
Felmerülő kérdés! 🙂 Jön a futár de nincs nála “Cola”, pedig én úgy rendeltem az ételeket hogy ez elvileg járna! A megoldás megkérdezni a futártól hogy a Cola nem e bent maradt az autóban? Ez az esetek többségében megoldja a problémát, mert a futárnál ott az üdítő de vagy nem fért a kezébe, vagy nem figyelte. Ha nincs nála akkor annyit kérnék hogy irj nekünk üzenetet vagy értesitsd az üzletet telefonon és ahogy a futár visszaért, pótoljuk a hiányosságot! (de remélem ilyen nagyon kevésszer lesz hogy hibázunk:))

*Mi jár és mikor 5000ft valamint 7500ft felett?

5000ft vásárlás felett egy ajándék 1,5l-es  üdítőt adunk ajándékba. Mikor kapod ezt meg? Ha a rendelésed az általunk készitett ételek esetén eléri a 5000ftot. Tehát ha pl rendelsz 2 pizzát és kiegészited sörrel, marlenkával, energia itallal és úgy éri el a 5000ftot akkor nem fogsz kapni ajándék 1,5les üdítőt. De ha úgy rendelsz átalunk készitett ételt, gondolok itt pizzára, gyrosra, frissensültre és igy tovább akkor rendelésed rögzitése után legyen az online vagy telefonos, biztositjuk az általunk igért ajándékot!

7500ft feletti általunk készített étel rendelése esetén, 1,75les Coca Cola üdítőt adunk ajándékba!
Felmerülő kérdés! 🙂 Jön a futár de nincs nála Cola, pedig én úgy rendeltem az ételeket hogy ez elvileg járna! A megoldás megkérdezni a futártól hogy a Cola nem e bent maradt az autóban? Ez az esetek többségében megoldja a problémát, mert a futárnál ott az üdítő de vagy nem fért a kezébe, vagy nem figyelte. Ha nincs nála akkor annyit kérnék hogy irj nekünk üzenetet vagy értesitsd az üzletet telefonon és ahogy a futár visszaért, pótoljuk a hiányosságot! (de remélem ilyen nagyon kevésszer lesz hogy hibázunk:))

_______________________________________________________

Mit fogadunk el?

Elfogadunk elsősorban készpénzt, bankkártyát (bármely magyar bankét) bármely mastercard kártyát és unios országok visa kártyáit is.
Elfogadunk még szépkártyát, legyen az OTP, K&H vagy MKBbanktól származó, de csak és kizárólag VENDÉGLÁTÁS fülre vonatkozóan!

_______________________________________________________

Hova szállitunk?

Rákóczifalva, Szolnok-Szandaszőlős, Rákócziújfalura ingyenes valamint Martfűre is 2020 áprilistól.
Gyakorlatiasitva a Helikopteres körforgalomig szállitunk Szolnokot tekintvve azaz a belvárosba a közlekedési nehézségek miatt nem tudunk kiszállitást vállalni!

_______________________________________________________

Mikor szállitunk ki?

Kiszállitás minden olyan nap melyen az üzlet nyitva tart. A rendeléseket már a nyitás időpontjától felvesszük, DE, a futárok 10:00tól kezdik el kiszállitani az addigi cimeket, melyeket rögzitettünk, egészen zárásig. Mit jelent ez? Ha valaki 20:59perckor telefonál vagy itt a weben leadja a rendelését, rendel egy családi pizzát vagy macitálat vagy bármi mást, azt elkészitjük és kiszállitjuk a kért cimre. 21:00utáni rendeléseket viszont bármennyire is szeretnénk de  nem tudunk fogadni, nem tudunk kiszállitani az adott naptári napon. Vagy! Ha te leadod a rendelésed 7:00kor reggel az nem fog megérkezni 8:00ig, mivel az a kollegánk aki viszi neked a terméket akkor még egészen biztosan alszik, viszont, a te menüd biztositva lesz a korai rendelésed miatt és azzal kezdünk 🙂
A szállitás mindig érkezési sorrendben történik. Azaz mindig azzal a cimmel kezdünk, amely legrégebben bent van. Hiába rendel valaki csak 1 pizzát a szomszédos utcába, nem a távolság szerint kezdjük el a cimeket elkésziteni hanem a beérkezésük sorrendjébe. Az ételeknek van elkészitési ideje és kiszállitási ideje. Ez az egész nem úgy működik hogy valaki felhiv minket és csak az ő rendelése van, csak rá várnak a futárok… Természetesen, a töllünk telhető legjobb időben szállitjuk a terméket és igyekszünk mindig 55perc alatt tartani a kiszállitást de vannak napok, időszakok amikor a rendelések egyszerre történő bezúdulása és az hogy minden termékünket frissen készitünk a vevőinknek, megnövelheti a megszokott szállitási időt!

_______________________________________________________

 

Rendeléseket 06:00 és 21:00 között tudunk felvenni.