Tájékoztató

Tájékoztató!

 

_______________________________________________________

Mit fogadunk el?

Elfogadunk elsősorban készpénzt, bankkártyát (bármely magyar bankét) bármely mastercard kártyát és unios országok visa kártyáit is.
Elfogadunk még szépkártyát, legyen az OTP, K&H vagy MKBbanktól származó, de csak és kizárólag VENDÉGLÁTÁS fülre vonatkozóan!

_______________________________________________________

Hova szállitunk?

Tisztelt vendégeink. A hirtelen változó energia árak miatt, az alábbi változások lépnek életbe a kiszállításunkkal kapcsolatban!🚐
Rákóczifalvára, Szandaszőlősre, Rákócziújfaluba a kiszállítás az eddigi megszokottak szerint müködik. Nincs változás!
📍A KISZÁLLÍTÁSI ÉRTÉKHATÁR a mindenkori menü árához köthető, műanyag edényben, jelen pillanatban (1600ft+200ft csomagolási költség=1800ft)
Az ez alatti összegü rendelést, nem áll módunkban kiszállítani, megrendelés esetén viszont, ha a vevő bejön érte, továbbra is megköszönjük ha tájékoztat erről minket, ezzel jelentősen csökkentve az elkészítési, kiszolgálási időt!
📍Martfűre és KENGYELRE (a mai naptól Kengyelre is visszatér a kiszállításunk) a kiszállítási értékhatár 5000ft.
Kengyelre és Martfűre kivételt képez a 10:00ig leadott napi menü, vagy a megelőző héten leadott előrendelt menü!
Ezeket a továbbiak folyamán is szivesen kiszállítjük, egy körben a többi előrendeléssel.
Ez alatti rendeléseket csak akkor áll módunkban teljesíteni, ha ezért bejönnek, út közben felveszik…
Kérjük vegyék figyelemben Martfűre és Kengyelre történő rendelésükkor, hogy a megnövekedett távolság miatt (Martfű-Kengyel), ebéd és vacsora időben a kiszállítási idő elérheti extrém esetekben a 120percet is és a jelenleg súlytó terheket, árakat figyelembe véve nem áll módunkban növelni a kiszállítási kapacitásunkat, ennek az időnek a csökkentése akkor tud megtörténni, ha önök megrendelik a terméket és bejönnek érte!
Ezt nagyon megköszönjük!
✌️Valamint kérjük önöket hogy ne akkor rendeljenek ételt amikor már éhen halnak, amennyiben tehetik, bármilyen csúnyán hangzik is ezt így leírva, hanem kalkulálják bele a kiszállítási időt, ezzel nyugalmat teremtve saját maguk számára és kollegáink számára is!
Ezt is, nagyon megköszönjük!
⭐️Akciók: Minden üdítős akciónk törlésre kerül, kivételt képez a 7500ft feletti rendelés esetén leadott és más akcióval (pizzás kupon, hamburger menü stb) össze nem vont rendelés, melynek során 1,75literes Coca Cola üdítőt adunk ajándékba, az adott készlet erejéig.
(Bármennyire is vicces, sokszor előfordul készlethiány a beszállítóinknál is! Magánál a gyártónál is..)
🤝Köszönjük a megértésüket és együttműködésüket valamint azt is ha rendelésüket, hogy könnyitsék kollegáink munkáját, ONLINE adják le nekünk. Ez regisztráció után pontosabb, félreéérthetetlenebb és több idő áll a rendelkezésre a döntésre, mint telefonos rendelés alkalmával!
Rendelésfelvétel: +36202558777
vagy rendelj online: www.macilacipizzeria.hu

_______________________________________________________

Mikor szállitunk ki?

Kiszállitás minden olyan nap melyen az üzlet nyitva tart. A rendeléseket már a nyitás időpontjától felvesszük, DE, a futárok 10:00tól kezdik el kiszállitani az addigi cimeket, melyeket rögzitettünk, egészen zárásig. Mit jelent ez? Ha valaki 20:59perckor telefonál vagy itt a weben leadja a rendelését, rendel egy családi pizzát vagy macitálat vagy bármi mást, azt elkészitjük és kiszállitjuk a kért cimre. 21:00utáni rendeléseket viszont bármennyire is szeretnénk de  nem tudunk fogadni, nem tudunk kiszállitani az adott naptári napon. Vagy! Ha te leadod a rendelésed 7:00kor reggel az nem fog megérkezni 8:00ig, mivel az a kollegánk aki viszi neked a terméket akkor még egészen biztosan alszik, viszont, a te menüd biztositva lesz a korai rendelésed miatt és azzal kezdünk 🙂
A szállitás mindig érkezési sorrendben történik. Azaz mindig azzal a cimmel kezdünk, amely legrégebben bent van. Hiába rendel valaki csak 1 pizzát a szomszédos utcába, nem a távolság szerint kezdjük el a cimeket elkésziteni hanem a beérkezésük sorrendjébe. Az ételeknek van elkészitési ideje és kiszállitási ideje. Ez az egész nem úgy működik hogy valaki felhiv minket és csak az ő rendelése van, csak rá várnak a futárok… Természetesen, a töllünk telhető legjobb időben szállitjuk a terméket és igyekszünk mindig 55perc alatt tartani a kiszállitást de vannak napok, időszakok amikor a rendelések egyszerre történő bezúdulása és az hogy minden termékünket frissen készitünk a vevőinknek, megnövelheti a megszokott szállitási időt!

_______________________________________________________

 

 

Rendeléseket 06:00 és 21:00 között tudunk felvenni.