Tájékoztató

Tájékoztató!

 

_______________________________________________________

Mit fogadunk el?

Elfogadunk elsősorban készpénzt, bankkártyát (bármely magyar bankét) bármely mastercard kártyát és unios országok visa kártyáit is.
Elfogadunk még szépkártyát, legyen az OTP, K&H vagy MKBbanktól származó, de csak és kizárólag VENDÉGLÁTÁS fülre vonatkozóan!

_______________________________________________________

Hova szállitunk?

Tisztelt vendégeink. A hirtelen változó energia árak miatt, az alábbi változások lépnek életbe a kiszállításunkkal kapcsolatban!?
Rákóczifalvára, Szandaszőlősre, Rákócziújfaluba a kiszállítás az eddigi megszokottak szerint müködik. Nincs változás!
?A KISZÁLLÍTÁSI ÉRTÉKHATÁR a mindenkori menü árához köthető, műanyag edényben, jelen pillanatban (1600ft+200ft csomagolási költség=1800ft)
Az ez alatti összegü rendelést, nem áll módunkban kiszállítani, megrendelés esetén viszont, ha a vevő bejön érte, továbbra is megköszönjük ha tájékoztat erről minket, ezzel jelentősen csökkentve az elkészítési, kiszolgálási időt!
?Martfűre és KENGYELRE (a mai naptól Kengyelre is visszatér a kiszállításunk) a kiszállítási értékhatár 5000ft.
Kengyelre és Martfűre kivételt képez a 09:00ig leadott napi menü, vagy a megelőző héten leadott előrendelt menü!
Ezeket a továbbiak folyamán is szivesen kiszállítjük, egy körben a többi előrendeléssel.
Ez alatti rendeléseket csak akkor áll módunkban teljesíteni, ha ezért bejönnek, út közben felveszik…
Kérjük vegyék figyelemben Martfűre és Kengyelre történő rendelésükkor, hogy a megnövekedett távolság miatt (Martfű-Kengyel), ebéd és vacsora időben a kiszállítási idő elérheti extrém esetekben a 120percet is és a jelenleg súlytó terheket, árakat figyelembe véve nem áll módunkban növelni a kiszállítási kapacitásunkat, ennek az időnek a csökkentése akkor tud megtörténni, ha önök megrendelik a terméket és bejönnek érte!
Ezt nagyon megköszönjük!
✌️Valamint kérjük önöket hogy ne akkor rendeljenek ételt amikor már éhen halnak, amennyiben tehetik, bármilyen csúnyán hangzik is ezt így leírva, hanem kalkulálják bele a kiszállítási időt, ezzel nyugalmat teremtve saját maguk számára és kollegáink számára is!
Ezt is, nagyon megköszönjük!
?Köszönjük a megértésüket és együttműködésüket valamint azt is ha rendelésüket, hogy könnyitsék kollegáink munkáját, ONLINE adják le nekünk. Ez regisztráció után pontosabb, félreéérthetetlenebb és több idő áll a rendelkezésre a döntésre, mint telefonos rendelés alkalmával!
Rendelésfelvétel: +36202558777
vagy rendelj online: www.macilacipizzeria.hu

_______________________________________________________

Mikor szállitunk ki?

Kiszállitás minden olyan nap melyen az üzlet nyitva tart. A rendeléseket már a nyitás időpontjától felvesszük, DE, a futárok 10:00tól kezdik el kiszállitani az addigi cimeket, melyeket rögzitettünk, egészen zárásig. Mit jelent ez? Ha valaki 20:59perckor telefonál vagy itt a weben leadja a rendelését, rendel egy családi pizzát vagy macitálat vagy bármi mást, azt elkészitjük és kiszállitjuk a kért cimre. 21:00utáni rendeléseket viszont bármennyire is szeretnénk de  nem tudunk fogadni, nem tudunk kiszállitani az adott naptári napon. Vagy! Ha te leadod a rendelésed 7:00kor reggel az nem fog megérkezni 8:00ig, mivel az a kollegánk aki viszi neked a terméket akkor még egészen biztosan alszik, viszont, a te menüd biztositva lesz a korai rendelésed miatt és azzal kezdünk 🙂
A szállitás mindig érkezési sorrendben történik. Azaz mindig azzal a cimmel kezdünk, amely legrégebben bent van. Hiába rendel valaki csak 1 pizzát a szomszédos utcába, nem a távolság szerint kezdjük el a cimeket elkésziteni hanem a beérkezésük sorrendjébe. Az ételeknek van elkészitési ideje és kiszállitási ideje. Ez az egész nem úgy működik hogy valaki felhiv minket és csak az ő rendelése van, csak rá várnak a futárok… Természetesen, a töllünk telhető legjobb időben szállitjuk a terméket és igyekszünk mindig 55perc alatt tartani a kiszállitást de vannak napok, időszakok amikor a rendelések egyszerre történő bezúdulása és az hogy minden termékünket frissen készitünk a vevőinknek, megnövelheti a megszokott szállitási időt!

_______________________________________________________

Karácsonyi tálaink, adagot tekintve 2 felnőtt és 1 gyermek részére.
Megosztóink között 1 karácsonyi Maci és 1 karácsonyi Rákóczi tálat sorsolunk ki.
Ha növelni szeretnéd nyerési esélyedet, külön komment formájában jelöld be azokat a személyeket, akikkel szivesen elfogyasztanád a tálakat, főtt ételeket 🙂
Tisztelt vendégeink, rendelésüket személyesen üzletünkben leadva vagy telefonon lehetséges a +36202558777 telefonszámon.
Rendelésüket az alapanyagrendelés miatt 2022-12-20.ig tudják leadni, az ez után érkező megrendeléseket már sajnos nem fogjuk tudni fogadni.
A tálakat, halászlét, kocsonyát, 2022-december 24.én, a reggeli órákban kezdjük el készíteni, melyeket elkészülésük után szállítjuk ki megrendelőinknek a megadott címre, vagy ha úgy kérte hogy bejönne érte, elkészülése után értesiteni fogjuk önöket.
Külön időpontra nem szállítunk ki.
A tálak összeállításánál fontos szerepet kapott hogy olyan ételek legyenek rajta amelyek újramelegítés alkalmával megőrzik élvezeti értékük jelentős részét!
A tálakon módosítási lehetőség nincs!
Kiszállítási terület: Szolnok (egész Szolnok területe), Rákóczifalva, Rákócziújfalu, Martfű, Kengyel.
Fizetési lehetőség: Készpénz, Bankkártya, Szépkártya (OTP-MKB-K&H)
Kérjük kedves vendégeinket hogy esetleges terminál vagy hálózati problémára felkészülve (reméljük ilyen nem lesz) készüljenek fel otthon, készpénz fizetési lehetőségre, hogy a kiszállításunk zavartalanul történjen.
…előre is Békés, Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk önöknek!

Rendeléseket 06:00 és 21:00 között tudunk felvenni. Sajnos most nem tudunk rendeléseket fogadni.